Laikmetīgo rotu izstāde “Teiksmainā pasaka vectēva bārdā”

Kultūras un mākslas aktualitātes Feb 17, 2017 No Comments

Līdz 2017. gada 27. februārim Tu vēl vari pagūt apskatīt krāšņo Laikmetīgo rotu izstādi “Teiksmainā pasaka vectēva bārdā”,  Galerijā “Putti” , Rīgā, Peitavas ielā  5-31!

Izstādē piedalās laikmetīgo rotu mākslinieki no Latvijas un vairākām citām pasaules valstīm – Andris Lauders (Latvija), Valdis Brože (Latvija), Tanel Veenre (Igaunija), Simeon Shomov (Bulgārija), Māris Šustiņš (Latvija), Māris Auniņš (Latvija), Marta Mattson (Zviedrija), Liisa Hashimoto (Japāna), Guntis Lauders (Latvija), Gigi Mariani (Itālija), Elin Flognman (Zviedrija), Zoltan Toth (Ungārija).

“Nemiers. Trauksme. Viss rimis un apstājies. Vien putenis virpuļo. Bet tas ir ārpus, ne te. Redzi, cik labi, cik tīkami brāļiem un māsām kopā būt – kā laba eļļa, kas līst pār galvu, tek lejā pār bārdu, pār Ārona bārdu, kas cirtojas pār tērpa apkakli. Un es tikai lūdzos un lūdzos. – Pastāsti! Pastāsti, par tik dažādajiem zeltā austajiem dārgakmeņiem tavā krūšu uzliktnī, par vienprātības un vienotības svētību, ko saņēmi. Tur pirmajā rindā ir rubīns, topāzs un smaragds. Otrā – granāts, safīrs un nefrīts. Trešā – opāls, ahāts un ametists. Bet ceturtajā – hrizolīts, onikss un berils. Kādas atmiņas, siltums, elpa un gars ir katrā no tiem? Kā rīta rasa, kas izkūp novakares saulē un atstāj mūs ar draudzības un vienotības svētību.”

Informācija no: https://putti.lv/event/laikmetigo-rotu-izstade-teiksmaina-pasaka-vecteva-barda

Liga_Velina

Mēs izmantojam sīkdatnes un citas izsekošanas tehnoloģijas, lai uzlabotu Jūsu pārlūkošanas pieredzi mūsu vietnē, parādītu Jums personalizētu saturu un mērķētas reklāmas, analizētu mūsu vietnes datplūsmu un saprastu, no kurienes nāk mūsu apmeklētāji.